Optimasi sarta perbaikan prosés casting kapang cangkang baja casting

Cangkang castingnyaéta pamakéan keusik coated salaku bahan baku, kapang dipanaskeun nepi ka suhu nu tangtu, ngaliwatan shooting keusik, insulasi sangkan coated solidification keusik, molding, ngabentuk ketebalan nu tangtu cangkang, cangkang luhur jeung handap kabeungkeut babarengan jeung map, ngabentuk rongga lengkep pikeun casting molding castings. Shell casting boga ciri tina kirang investasi di parabot, efisiensi produksi tinggi, siklus pondok, ongkos manufaktur low, kirang lebu dina situs produksi, noise low, polusi low ka lingkungan, finish permukaan luhur castings, ukuran stabil sarta kinerja prosés, sarta geus loba dipaké dina mobil, motor, mesin konstruksi jeung industri lianna.

1 Latar

Kusabab bubuka prosés casting cangkang, produksi stabil sarta efisien cangkang tuang beusi geus kahontal. Sanajan kitu, kulit jeruk jeung keusik caket dina beungeut castings kapanggih utamana serius dina produksicastings baja, sarta kualitas permukaan goréng. Proporsi kulit jeruk sareng keusik caket dina produk cacad saluhur 50%, anu sacara serius ngirangan efisiensi beberesih sareng kualitas produk tuang.

1.1 bubuka ringkes prosés produksi aslina

Produksi bagian tina produk baja tuang, ngagunakeun cangkang keusik coated prosés casting, Hiji tipe dua lembar, dua lapisan buleud tumpuk, ngagunakeun ganda stasiun sabalikna pasir mékanisme shooting cangkang.

1.2 Proporsi jeung lokasi defects

Lokasi sareng jumlah cacad dianalisis, sareng cacad mesek jeruk sareng keusik nempel khususna jelas dina gerbang jero sareng permukaan luhur tuang.

2 analisis cacad jeung sabab

2.1 Mékanisme formasi cacad

Jeruk mesek nujul kana flake atawa tumor kabentuk dina beungeut casting nalika logam jeung keusik molding dicampurkeun dina beungeut casting. Dina casting, beungeut cangkang alatan scouring kontinyu cairan logam suhu luhur, hasilna beungeut cangkang runtuhna lokal, runtuhna keusik jeung baja molten babarengan kana rongga dina beungeut casting kabentuk protruding tapak tatu, nyaéta formasi kulit jeruk, tapak tatu jeung defects séjén. , Produk beusi tuang kirang umum dina produk baja tuang. Keusik nempel mangrupikeun cacad dina permukaan tuang. Hese nyabut burr gritty atawa sanyawa dibentuk ku molding keusik jeung oksida logam anut kana beungeut casting nu, hasilna permukaan casting kasar, nu biasana ngaronjatkeun workload of beberesih casting, ngurangan efisiensi pagawean jeung mangaruhan penampilan casting. produk.

2.2 Analisis sabab

Digabungkeun sareng mékanisme formasi keusik caket sareng kulit jeruk, éta tiasa ditaksir yén alesan formasi keusik caket sareng kulit jeruk dina permukaan cangkang tuang baja nyaéta kieu:

(1) Salila prosés tuang, suhu baja molten luhur, sarta cangkang casting deukeut gerbang dipanaskeun pikeun lila. Kusabab cangkang keusik coated gampang ambruk sarta dipanaskeun pikeun lila, cangkang keusik di bagian ieu overheated, sarta runtuhna cangkang keusik dina beungeut rongga ngabalukarkeun fenomena nempel keusik jeung mesek jeruk dina beungeut cai. tina casting;

(2) Lapisan curing cangkang keusik ipis jeung kakuatan cangkang keusik low. Nalika hawa tuang anu luhur atanapi waktos flushing tina baja molten panjang sarta kakuatan flushing badag, beungeut cangkang keusik gampang megatkeun jeung megatkeun, ngarah kana "infiltrasi" beusi molten kana jero pasir. cangkang, atawa partikel keusik rusak jeung baja molten solidify babarengan pikeun ngabentuk cacad keusik nempel;

(3) The refractoriness tina keusik coated low. Nalika baja molten asup kana rohangan, beungeut rongga cangkang keusik mimiti ambruk saméméh solidification tina baja molten, ngarah kana "infiltrasi" beusi molten kana interior cangkang keusik, atawa keusik rusak. partikel solidify kalawan baja molten pikeun ngabentuk keusik caket;

(4) Gaya dampak sprue badag, sarta bagian sprue tina waktu scouring teh pangpanjangna, sprue ieu langsung disambungkeun jeung Gerbang jero, nalika suhu luhur molten baja bergegas kana sprue langsung kana rongga, alatan kana aliran ngagalura tina baja molten, ngakibatkeun akar keusik Gerbang beungeut cangkang runtuhna, floating pasir jeung beusi cair kana rongga.

3. Test optimasi prosés jeung analisis

3.1 Turunkeun suhu tuang

Keusik coated dipaké pikeun casting baja mangrupa bahan refractory quartz. Suhu casting teuing tinggi atawa overheating lokal, nu gampang ambruk, rengat, flushing keusik jeung fenomena sejenna, hasilna keusik nempel, mesek jeruk jeung defects casting lianna. Dina prosés produksi kapang cangkang, dina raraga ngurangan biaya manufaktur, prosés casting kapang cangkang umumna teu make palapis refractory, langsung sanggeus casting. Wewengkon deukeut gerbang jero casting dipaké salaku inlet cai. Suhu baja molten luhur, sareng bagian cangkang keusik overheat kanggo waktos anu lami. Beungeut cangkang keusik ngarecah, sarta baja molten suhu luhur terus scour, hasilna keusik caket jeung mesek jeruk. Dina premis teu mangaruhan kualitas produk, hawa tuang kudu appropriately ngurangan, sarta jenis cangkang casting nyaeta tiis cangkang casting. Suhu casting teu kudu teuing low pikeun nyegah isolasi tiis. Ku alatan éta, ngurangan hawa casting bisa ngaronjatkeun kualitas permukaan ka extent tangtu, tapi teu bisa lengkep ngajawab masalah mesek jeruk jeung keusik caket dina beungeut cai.

3.2 Ningkatkeun ketebalan lapisan solidified cangkang keusik

Lapisan curing cangkang keusik ipis jeung kakuatan cangkang keusik low. Nalika suhu tuang anu luhur atanapi waktos flushing baja molten anu panjang sarta kakuatan flushing badag, beungeut cangkang keusik téh gampang pikeun megatkeun tur ambruk, ngarah kana "infiltrasi" beusi molten kana interior cangkang keusik, atawa partikel keusik rusak solidify kalawan baja molten pikeun ngabentuk keusik caket jeung mesek jeruk. Lapisan cangkang teuing ipis, kakuatan cangkang keusik diréduksi, sarta aya résiko overheat megatkeun jeung ngumbah keusik dina prosés tuang. Kusabab bagian ieu langsung impacted ku baja molten, kakuatan cangkang keusik dieu langsung patali jeung kualitas permukaan casting nu. Dina prosés produksi kontinyu, kapang ieu leuwih tiis gancang, hasilna fenomena generasi keusik jeung cangkang keusik immature. Lamun bagian handap sprue kandel teuing, waktu kerak bakal ngakibatkeun overburning bagian séjén cangkang keusik, sarta kakuatan cangkang keusik bakal ngurangan. Saatos optimasi, cangkang keusik bakal lengkep solidified dina produksi kontinyu tanpa generasi keusik jeung kulit jeung tulang.

3.3 Ningkatkeun refractoriness pasir coated

Keusik anu dilapis ngagaduhan réfractoriness anu rendah. Nalika baja molten asup kana rongga, beungeut rongga cangkang keusik geus mimiti ambruk saméméh solidification tina baja molten, ngarah kana "infiltrasi" beusi molten kana interior cangkang keusik, atawa partikel keusik rusak solidify. kalawan baja molten pikeun ngabentuk keusik caket. Saatos nyaluyukeun komposisi keusik coated, anu verifikasi bets leutik némbongkeun yén fenomena mesek jeruk dina beungeut casting ieu dasarna ngaleungitkeun, tapi fenomena keusik caket masih eksis, sarta cacad keusik caket dina beungeut produk teu bisa direngsekeun lengkep.

3.4 Optimalkeun desain sistem gating

Sistim tuang boga pangaruh hébat kana meunangkeun castings kualitas luhur. Dina prosés ngeusian kapang, cangkang keusik deukeut gerbang ngarecah sateuacanna, hasilna beusi molten "infiltrating" kana jero cangkang keusik atawa partikel keusik rusak solidifying kalawan baja molten, sahingga ngabentuk defects kayaning keusik caket jeung mesek jeruk. deukeut gerbang jeung dina pesawat badag. Ngurangan gaya dampak baja molten dina beungeut cangkang keusik jeung ngaronjatna kapasitas buffering tina sistem tuang ogé bisa ningkatkeun fenomena ketan caket jeung mesek jeruk dina beungeut produk. Sistem casting aliran ajeg dianggap ngaganti sistem casting aslina, nu ngajadikeun baja molten ngasupkeun rongga stabil sarta ngurangan kakuatan scouring tina cangkang kapang. Bentuk spate nu adopts a trapezoid datar, nu bisa ngurangan fenomena aliran ngagalura tina beusi cair scour cangkang keusik. Panjang sprue kudu jadi pondok-gancang pikeun ngurangan defects kayaning isolasi tiis sarta garis aliran alatan cooling tina baja molten.

22

 


waktos pos: Oct-14-2021