Analisis dina mékanisme ngabentuk slag inklusi cacad tina castings baja di epc

1 Prévalénsi cacad inklusi slag dina tuang baja sareng epc

 

Hal ieu kacida hésé pikeun ngahasilkeun castings baja jeung kapang leungit. Dina hadir, kalobaannana anu maké-resisting, panas-resisting sarta corrosion-resisting castings tanpa ngolah atawa kirang processing, atawa sababaraha castings ipis-témbok lianna. Alesan utama pikeun cacad tuang baja karbon rendah nyaéta karburisasi anu henteu rata sareng cacad inklusi slag bagian kandel sareng ageung. Pikeun castings baja jeung ketebalan nu tangtu jeung lolobana castings baja karbon low, proporsi carburization, slag citakan atawa defects porosity leuwih ti 60%, nu ngajadikeun baja karbon lemah sareng castings baja kandel kandel jadi masalah hésé. prosés casting kapang leungit, komo dianggap yén prosés casting kapang leungit teu cocog pikeun castings baja.

 

1.1 Bentuk cacad tina castings baja epc

 

The defects of epc steel casting anu citakan slag, porosity na carburization. Bentuk cacad henteu teratur, ujung cacad henteu teratur, sareng kapadetan cacad kasebar pisan, anu diwujudkeun dina nuansa warna anu béda dina diagram metallographic. Bentuk akumulasi defects lolobana bentuk klaster jeung wates Fuzzy jeung warna sumebar, nu hese dihapus ku processing.

 

1.2 Proporsi defects dina kapang leungit casting bagian baja

 

Proporsi defects dina castings baja epc pisan tinggi. Kaasup maké -, panas - sarta corrosion-tahan castings, atawa lianna ipis - sarta castings baja kandel-walled, tanpa atawa tanpa machining. Pikeun castings baja ipis-témbok, anu defects lolobana pori na slag liang dina akar Gerbang atanapi riser. Pikeun castings baja témbok kandel, anu defects lolobana defects slag subcutaneous. Pikeun castings baja karbon low, nu defects lolobana permukaan defects carburization henteu rata.

 

1.3 Bagian anu rawan cacad epc castings baja

 

Ketebalan témbok sareng eusi karbon tina tuang baja epc béda-béda dina bagian-bagian anu gampang kajantenan. Pikeun témbok ipis tilu castings tahan, utamana muncul dina casting na Gerbang atawa riser bagian disambungkeun. Bagian nu disambungkeun ka casting prosés keusikan casting, aliran keur lila, tetep waktu panas leuwih panjang, baja molten overheat bahan kapang, bahan kapang, lebur parsial nyerep leuwih gas dina baja cair jeung akumulasi slag ku diblokir. , cooling baja molten na solidification shrinkage, gampang ngabalukarkeun bagian ieu sanggeus cooling solidification liang formulir, shrinkage porosity, slag defects dicampur.

 

2. Particularity of kapang keusikan tina baja tuang epc

 

Casting defects kabentuk dina momen casting keusikan prosés solidifikasi, Umumna waktu keusikan of castings leutik sarta sedeng pisan pondok, sarta waktu keusikan of castings badag oge pondok. Béda ti casting rongga biasa, anu particularity of keusikan kapang of epc casting teh alesan utama cacad inklusi slag of casting baja epc.

 

2.1 ngeusian formulir castings baja epc

 

Sedengkeun pikeun prosés keusikan logam cair tina epc, lolobana researches dumasar kana prosés keusikan of epc pikeun alloy aluminium, sarta lolobana ti maranéhanana kaeusi tanpa tekanan négatip. Dina kaayaan kitu, bentuk keusikan logam cair nyaéta yén sanggeus ngasupkeun casting "rongga" ti gerbang jero, hareup logam cair ngadorong ka hareup dina bentuk kipas. Dina aksi gravitasi, logam cair keusikan hareup deforms handap, tapi trend umum nyaéta nyorong jauh ti Gerbang jero nepi ka "rongga" ieu kaeusi. Bentuk wates kontak antara logam cair sareng bentukna aya hubunganana sareng suhu logam cair, sipat bahan bentuk sareng laju ngeusian. Upami suhu logam cair langkung luhur, dénsitas bentukna langkung alit sareng laju ngeusian langkung gancang, laju kamajuan logam cair langkung gancang. Ieu beda-beda jeung tipe alloy, hawa tuang, aréa sprue, speed tuang, kapadetan penampilan, perméabilitas hawa hawa luhur palapis jeung tekanan négatip. Pikeun alloy aluminium tanpa tekanan négatip tuang, antarbeungeut antara logam cair jeung bentuk bisa dibagi kana opat model nurutkeun kaayaan béda: mode kontak, mode clearance, mode runtuhna jeung mode involvement.

 

2.2 Morfologi turbulén jeung pangaruh kantétan témbok tina keusikan logam cair

 

Dina kapang dina produksi tuang baja, Potongan beusi tuang, usaha Cina aya dina prosés casting maksakeun tekanan négatip on casting keusik garing, mun tighten tina kapang keusik garing, nyieun kapang kalawan kakuatan cukup jeung rigidity, nolak dampak logam cair jeung buoyancy, mastikeun tuang lengkep. sarta solidification dina prosés éféktif, pikeun ménta struktur lengkep castings. The kapang keusik garing boga cukup kakuatan sarta stiffness tanpa ngaronjatna jangkungna kotak keusik. Ieu muterkeun hiji peran konci dina ngembangkeun teknologi casting mode leungit.

 

3 Analisis sumber jeung térmodinamik jeung kinétika inklusi slag dina baja molten

 

Aya sababaraha sumber slag jeung gas dina baja molten, kaasup résidu jeung gas produk pyrolysis kawas gasification, résidu jeung gas dihasilkeun dina prosés smelting baja molten, jeung résidu oksida dibentuk ku oksidasi baja molten, jeung disolusi. sababaraha gas ku suhu luhur baja molten. Kusabab dénsitas leutik dregs sareng gas ieu, aranjeunna bakal ngambang ka luhur lalaunan dina prosés ngeusian sareng prosés pendinginan cair sateuacan solidifikasi, sareng ngambang ka arah tekanan transversal anu handap dina kaayaan tekanan négatip.

 

4 Cara jeung saran pikeun ngurangan slag inklusi bagian baja jeung casting kapang leungit

 

4.1 Langsung ngurangan inclusions aslina dina baja molten

 

Ngurangan inclusions dina baja molten saméméh tuang nyaeta salah sahiji cara utama pikeun ngurangan defects inklusi slag dina castings kapang leungit. Aya loba cara pikeun purify baja molten, kayaning ngagunakeun bahan slagging, ngandelkeun adsorption sahiji agén purifying on citakan, adsorbed partikel leutik citakan dina partikel badag tina agén purifying ditambahkeun, ngabentuk volume badag tina citakan. partikel, nu mangpaat pikeun ngaronjatkeun kaayaan dinamis ngambang.

 

4.2 Ngurangan inclusions dina baja molten ngaliwatan ukuran téhnologis jeung nguatkeun ngurangan inclusions

 

(1) Desain wajar tina tuang sistem riser. Sajauh mungkin kalawan kirang ti hiji kotak casting, sajauh mungkin pikeun ngurangan ayana baja molten dina waktos Sistim tuang, nyaeta, ngurangan atawa ngabolaykeun runner; Leuwih ti hiji kotak casting inevitably bakal nyieun sistem tuang panjang teuing. Nalika baja molten dieusi ku sistem tuang, éta gampang pikeun ngahasilkeun kaayaan nu teu tenang jeung Santika dina multi-ngalipet sarta variabel channel bagian tina sistem tuang, nu ngurangan hawa baja molten, ngabalukarkeun oksidasi baja molten, scours témbok samping. tina sprue, sarta ngaronjatkeun inclusions aslina dina baja molten.

 

(2) ngurangan penampilan mendi napel. Teuing bentukna gap beungkeutan, gampang ngabalukarkeun gap kalawan teuing robah dina lem, hasilna napel sendi gilig atawa kerung. Kusabab dénsitas luhur tina napel gilig, gas sarta résidu dihasilkeun sanggeus gasification leuwih, hasilna kanaékan jumlah total slag; Lem adhesion kerung ngabentuk celah, nalika palapis palapis, palapis kalayan perméabilitas anu kuat pisan gampang asup kana celah kerung.

 

(3) réduksi luyu tina tekanan négatip. Tekanan négatif mangrupikeun alesan anu penting pikeun ningkatkeun karusuhan anu disababkeun ku keusikan baja molten. Ngaronjat kaayaan nu teu tenang ngabalukarkeun baja molten scour sistem tuang na "rongga" témbok, sarta baja molten mun Santika leuwih, ngabentuk vortex aliran, gampang aub dina inclusions jeung gas. Cara anu luyu nyaéta pikeun nyumponan kakuatan anu pas sareng kaku tina tuang keusik garing sareng mastikeun yén tuang henteu ambruk dina prosés tuang, anu nurunkeun tekanan négatip, langkung saé.

3


waktos pos: Sep-24-2021