Warta

  • Study on large coal machine parts casting by epc process

    Ulikan dina bagian mesin batubara badag casting ku prosés epc

    Casting EPC nujul kana prosés dimana modél nguap sareng ngaleungit. Model di dieu nujul kana kapang dipaké dina casting, disebut salaku EPC casting. Tuang keusik biasa nyaéta tuang cairan logam kana kapang khusus sareng cabut kapang saatos cair logam ngabentuk pikeun ngabentuk anu dipikahoyong ...
    Maca deui
  • Research progress of coatings for ductile iron epc casting

    kamajuan panalungtikan coatings pikeun ductile beusi epc casting

    beusi matak Nodular, salaku jenis kakuatan tinggi bahan beusi matak mibanda sipat nutup kana waja, boga kaunggulan béaya rendah manufaktur, ductility alus, kakuatan kacapean unggulan sarta lalawanan maké, sarta sipat mékanis unggulan Hal ieu loba dipaké dina ranjang mesin, klep , crankshaft, ...
    Maca deui
  • Optimization and improvement of steel casting shell mold casting process

    Optimasi sarta perbaikan prosés casting kapang cangkang baja casting

    Cangkang casting nyaéta digunakeunana keusik coated salaku bahan baku, kapang anu dipanaskeun nepi ka temperatur nu tangtu, ngaliwatan shooting keusik, insulasi sangkan solidification keusik coated, molding, ngabentuk ketebalan nu tangtu cangkang, cangkang luhur jeung handap kabeungkeut ku map, ngabentuk lengkep ...
    Maca deui
  • Analysis on forming mechanism of slag inclusion defect of steel castings in epc

    Analisis dina mékanisme ngabentuk slag inklusi cacad tina castings baja di epc

    1 Prévalénsi cacad inklusi slag dina tuang baja sareng epc Hésé pisan pikeun ngahasilkeun tuang baja sareng kapang leungit. Dina hadir, kalobaannana anu maké-resisting, panas-resisting sarta corrosion-resisting castings tanpa processing atawa kirang processing, atawa sababaraha c ...
    Maca deui
  • The forming process of inclusion defect in epc casting

    Prosés ngabentuk cacad inklusi dina casting epc

    1 cacad inklusi dina castings epc cacad inklusi dina castings epc pisan umum. cacad inklusi dina castings epc mindeng greatly ngurangan sipat castings. Dina waktos anu sami, kusabab bentuk inklusi anu henteu teratur, éta tiasa nyababkeun retakan atanapi bahkan retakan dina tuang nalika jasa ...
    Maca deui
  • Research on production cost analysis and control of investment casting

    Panalungtikan ngeunaan analisis ongkos produksi jeung kontrol casting investasi

    Produksi casting investasi utamana ngawengku opat prosés: préparasi modul, préparasi cangkang, lebur alloy jeung perlakuan pos casting. Kusabab métode prosés henteu ngan rupa prosés, aliran produk Complex, siklus produksi panjang, sarta prosés casting pisan profésional. Anu...
    Maca deui
  • Effect of white latex and silica sol compound binder on properties of lost mold casting coatings for cast iron

    Pangaruh latex bodas jeung silika sol sanyawa binder on sipat leungit kapang casting coatings pikeun beusi tuang

    Kalawan ngembangkeun industri foundry Cina urang, teu ukur perlu nyadiakeun kualitas luhur sarta castings precision pikeun industri manufaktur parabot, tapi ogé pikeun ngahontal propinsi bahan, konsumsi énergi kirang, polusi low, sarta ngahontal ngembangkeun sustainable. Lo...
    Maca deui
  • EPC process is used to produce high quality carbon steel castings

    prosés EPC dipaké pikeun ngahasilkeun castings baja karbon kualitas luhur

    EPC boga kualitas casting alus sarta béaya rendah. Bahan henteu kawates, ukuranana pas; Akurasi diménsi luhur, permukaan lemes; Kurang cacad internal, jaringan padet; Ieu bisa dihontal dina skala badag, produksi masal; Bisa greatly ngaronjatkeun lingkungan gawé, ngurangan tanaga gawé intensi ...
    Maca deui
  • Application practice of complete equipment of vanishing mold

    Prakték aplikasi pakakas lengkep vanishing kapang

    1 Léngkah-léngkah palaksanaan prosés produksi EPC Téknologi EPC mangrupikeun konci sareng alat mangrupikeun jaminan. (1) Karya investigasi awal Karya investigasi awal dibagi jadi dua aspék: kahiji, ngartos pangaweruh ngeunaan EPC tina internét jeung buku profésional; The...
    Maca deui
  • Optimization design of large ductile iron casting process

    Desain optimasi prosés casting beusi ductile badag

    1 casting defects tina badag bagian pangleuleusna ti antara beusi shrinkage liang, porosity shrinkage, slag citakan, liang hawa, peeling, deformasi jeung saterusna mangrupakeun defects casting umum di casting keusik beusi pangleuleusna ti antara badag. defects umum casting ieu téh biasana kapangaruhan ku faktor di handap. Pikeun badag du ...
    Maca deui
  • Mechanism and prevention of carbon increase on the surface of lost die casting steel

    Mékanisme jeung pencegahan kanaékan karbon dina beungeut leungit paeh casting baja

    Karburisasi permukaan tina tuang baja ku EPC sok janten topik anu kontroversial. Seueur ékspérimén parantos dilakukeun naha EPC cocog pikeun ngahasilkeun tuang baja, khususna tuang baja karbon rendah. (1) fenomena jeung mékanisme carburization karburisasi permukaan ...
    Maca deui
  • Application of rapid prototyping technology in investment precision casting

    Aplikasi téknologi prototyping gancang dina casting precision investasi

    Dina taun-taun ayeuna, kalayan perbaikan bertahap sistem ékonomi pasar Cina sareng paningkatan gancang kakuatan komprehensif nagara, aerospace sareng élmu pertahanan nasional sareng téknologi mimiti janten industri pangembangan konci nasional. Éksplorasi ruang angkasa, d ...
    Maca deui