Taros Kami

Ningbo Yingyi Mesin Manufaktur Co LTD

Alamat

Kamar 2801, wangunan A,933 tiantong northroad, distrik yinzhou, ningbocity, propinsi Zhejiang

Telepon

0574-88370835

0574-88370825

135 6749 3235

Fax

0574-88370935

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 8:30 am ka 5:30 pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami