Profésional leungit busa casting produsén-Silinder asesoris 003

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Téksturbeusi ulet
TandaanQT400-15QT400-18QT450-10
Matrix strukturFerrite
TéknologiLeungit busa
Aplikasi:Asesoris silinder, asesoris mobil, asesoris karéta, asesoris klep, casting kapal, huntu ember excavator, dukungan aci puteran
Laju spheroidization: Di luhur kelas 3, kaasup kelas 3
Métode tés: 1. Komponén dianalisis ku spéktrométer; 2. Test saméméh jeung sanggeus tungku; 3. Fine fase analyzer, pariksa naha laju spheroidization, pearlite na ferrite mumpuni, sarta pariksa naha aya carbide; 4. test karasa ku mesin karasa; 5. Mesin tegangan, ngukur kakuatan tensile, elongation, sipat mékanis, jsb.

 

parusahaan urang utamana kalibet dina bagian mesin, produk Hardware, Aluminium paeh-casting. séng paeh-casting jeung bagian logam lianna, Stamping bagian, Forging bagian, bagian Auto, bagian karéta, bagian klep. Simkuring boga pabrik urang sorangan Ningbo tianxiang precision casting Co., LTD. Kami gaduh 15 taun pangalaman casting. Éta anu kadua pikeun henteu aya pengecoran tuang busa anu leungit di Ease of China. Perusahaan kami di daérah sareng industri parantos kéngingkeun kapercayaan sareng pujian anu lega. Pabrik ieu dedicated dina manufaktur ukuran leutik sarta sedeng leungit busa iro casting.

43-1

 

Jumlah standar asesoris silinder:

Silinder standar mangrupikeun salah sahiji silinder anu paling seueur dianggo. Ilahar dipaké nyaéta Airteck SC silinder, SI silinder, SU silinder; DNC Festo FESTO silinder, SMC tipe MBB silinder, jsb.

Fitur utama sareng kaunggulan silinder standar,

1. Diaméter silinder dibagi kana 32 ~ 320mm, sarta stroke silinder bisa ngahontal 2000mm.

2. Hareup jeung pungkur nyertakeun silinder boga fungsi adjustment panyangga, ku kituna piston silinder ngalir lancar dina duanana tungtung tanpa rasa dampak.

3. A-rupa asesoris instalasi silinder sadia, fléksibel tur robah-robah.

a06058cb16b3bb5191fa99516e64468


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami