TENTANG KAMI

Ningbo yingyi mesin manufaktur Co., LTD. Nyaéta hiji pausahaan dagang asing dina aktipitas dagang impor jeung ékspor. Pausahaan utamana kalibet dina bagian mesin, produk Hardware, Aluminium paeh-casting. séng paeh-casting jeung lianna bagian logam, bagian Stamping, Forging bagian, suku cadang mobil, bagian karéta, Bagian klep.

Simkuring boga pabrik urang sorangan Ningbo tianxiang precision casting Co., LTD. Kami gaduh 15 taun pangalaman casting. Ieu nu kadua pikeun euweuhleungit busa castingfoundry di Ease of Cina. Perusahaan kami di daérah sareng industri parantos kéngingkeun kapercayaan sareng pujian anu lega. Pabrik ieu dedicated dina manufaktur ukuran leutik sarta sedeng leungit busa iro casting.

WARTA

PRODUK TERBARU